ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Π.Π. Drift, Rd4: Η Χίος Υποδέχεται Τους 55 «Μονομάχους»! και 4 συμμετοχές αθλητών μας

Στις 3-4 Οκτωβρίου, στην όμορφη πόλη της Χίου, θα διεξαχθεί ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και φιλικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης (GP). Οι 55 οδηγοί που θα βρεθούν στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο των Ολύμπων, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα με τα μοναδικά περάσματα τους. Την διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου – Α.Σ.Α. Χϊου με την υποστήριξη της Start Line.

Στο κομμάτι των συμμετοχών, η κατηγορία Pro, αυτή με τα διπλά περάσματα, συγκεντρώνει 14 συμμετοχές που θα παλέψουν “σώμα με σώμα” για την επικράτηση. Ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Γιώργος Λάγος BMW 3 E36, θα προσπαθήσει να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, να εξασφαλίσει πολύτιμους βαθμούς για τους δύο εναπομείναντες αγώνες της χρονιάς.

Οι Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος BMW 3 E36, Γιώργος Παπαγεωργίου BMW 3 E36, και Μανώλης Νταής Nissan 200SX FS, θέλουν να μπουν ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος και το μόνο αποτέλεσμα για αυτούς θα είναι η νίκη. Στην κατηγόρια αυτή και ο Αλέξανδρος Σπονδυλιδης με Nissan 350z . Στην εξίσωση για μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα θα μπουν και οι υπόλοιποι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

Στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία της Street Legal, με τα μονά περάσματα, 27 μονομάχοι θα διεκδικήσουν την νίκη στο όμορφο νησί της Χίου σε αυτην την κατηγορία συμμετέχουν 3 αθλητές μας . Με κεκτημένη ταχύτητα από την επικράτηση του στον Μαραθώνα, ο Ευγενίδης Ιωάννης Βερνίκος Nissan 350Z, θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις και σε αυτόν τον αγώνα.Ο Χρήστος Μπαρμπόπουλος ( Mazda RX7) και ο Αλέξανδρος Ματθαίου ( Nissan 350z) συμμετέχουν στην κατηγορία αυτή .

Ο πολύ σταθερός και ανταγωνιστικός, Μιχάλης Κλωνάρης BMW 3 E30, θα είναι ένα από τους πρωταγωνιστές στην Χίο. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους Κωνσταντίνο Τσιάκα Opel Ascona και Κωνσταντίνο Τσοκάνη Toyota Celica, οι οποίοι με την εμπειρία τους, θα βάλουν και αυτοί τα ονόματα τους στην λίστα με αυτούς που θα παλέψουν για την νίκη. Φυσικά μια πλειάδα οδηγών που υπάρχουν στην λίστα των συμμετοχών θα θελήσουν να μπουν “σφήνα” και να κάνουν την έκπληξη.

Στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο των Ολύμπων, θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης (GP), με τους 14 συμμετέχοντες να μάχονται με αντίπαλο το χρονόμετρο. Οι αγωνιζόμενοι με τα εντυπωσιακά αγωνιστικά τους θα προσπαθήσουν να πετύχουν αξιόλογες επιδόσεις, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις εντυπώσεις!

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6979.275225, 6908.805068

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο