ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΜΑΕ

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Προπόνησης Των Αθλημάτων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού

Σας παρουσιάζουμε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Προπόνησης των Αθλημάτων της Ομοσπονδίας μας, το οποίο αποστείλαμε στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το Πρωτόκολλο εξειδικεύει τις γενικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) σε συνδυασμό με την ιδιαιτερότητα των αθλημάτων μας και, ιδίως, την προπόνηση των αθλητών σε ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, σε αντίθεση με άλλα αθλήματα που χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις εποπτευόμενες από την ΓΓΑ ή το
Δημόσιο.

Το Πρωτόκολλο συντάχθηκε από την Ιατρική Επιτροπή της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Αγώνων και θα επικαιροποιείται εβδομαδιαίως με βάση τις προτάσεις της Ιατρικής Επιτροπής και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ.

Την Ιατρική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μας πλαισιώνει, ως Ειδικός Σύμβουλος, ο κ. Παναγιώτης Γαργαλιάνος, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Επιτροπής Λοιμώξεων, Διευθυντής Μονάδας Λοιμώξεων Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων και ειδικών λοιμώξεων για τον covid-19 του Υπουργείου Υγείας.

Ευχόμαστε σε όλους ασφαλείς προπονήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο          Η Επιτροπή Αγώνων          Η Ιατρική Επιτροπή

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΕ

ΓΓΑ: ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο