ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μένουμε σπίτι | RallyDiaries

Με το μότο “Μένουμε σπίτι” σε μια παγκόσμια συγκυρία, ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας που ακούει στο όνομα COVID-19.

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που βρισκόμαστε σε καραντίνα λόγω του COVID-19. Όπως όλοι οφείλουμε στον εαυτό μας πρώτα αλλά και στους συνανθρώπους μας, μένουμε σπίτι και μένουμε ασφαλείς για να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καθημερινότητά μας αλλά και στο χόμπι μας, το motorsport.

Νέες συνήθειες για αρκετούς και πολύ δημιουργικός χρόνος. Όλο αυτό το διάστημα, η ομάδα είχε τη δυνατότητα να δουλέψει πάνω στην προετοιμασία του project, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας του αυτοκινήτου για τη σεζόν αγώνων αλλά και την προσωπική προετοιμασία τόσο ατομικά όσο και σαν πλήρωμα.

Μια ενασχόληση που έχει κερδίσει το κοινό του motorsport αυτή τη περίοδο είναι η προσομοίωση αγώνων (simracing). Το cockpit για το Γιώργο είναι κάτι σαν δεύτερο γραφείο και αυτόν τον καιρό που οι εξορμήσεις με το αυτοκίνητο περιορίστηκαν, αφιερώνει όλο και περισσότερο τον ελεύθερο χρόνο του εκεί. Το πλεονέκτημα εδώ βρίσκεται στο ότι το  simracing βοηθάει να βελτιώσει κανείς τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους αγώνες ράλλυ στην πραγματικότητα (racecraft) κάτι που μπορεί να γλυτώσει πολύ χρόνο δοκιμών, πολλά χρήματα και ατυχήματα. Την ενασχόληση με το simracing την μοιράζεται μαζί σας μέσω livestreams στο κανάλι https://twitch.tv/bratsaki. Ήδη ετοιμάζεται θεματολογία με simracing βίντεο για το κανάλι του RallyDiaries στο YouTube.

Εκτός από το simracing, τόσο ο Γιώργος όσο και η Κατερίνα ασκούνται συχνά με γυμναστική τύπου cross-training, με workouts στο σπίτι. Αυτού του τύπου η γυμναστική είναι αερόβια με βάρη, χτίζει αντοχή και δύναμη, τα οποία αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά ενός αθλητή στο motorsport. Δεν παραλείπεται η επαφή με τη φύση, καθώς πλέον σε πιο συχνή βάση πραγματοποιούν περιπάτους σε κοντινές αποστάσεις με τα πόδια ή το ποδήλατο.

Η παρακολούθηση  βίντεο incar συναθλητών και η εμπειρία του Γιώργου στο simracing χτίζει και βελτιώνει τον τρόπο συγγραφής σημειώσεων, το δικό μας “RallyDiaries slang”.

Περισσότερα θα σας δείξουμε στο μέλλον.

Βίντεο για το τέλος του άρθρου: https://www.youtube.com/watch?v=_OjdfxkuVPs

Website: https://rallydiaries.eu
Facebook Page: https://fb.com/rallydiaries      
Instagram: https://instagram.com/rally_diaries
YouTube: https://instagram.com/rally_diaries
Twitter: https://twitter.com/rallydiaries

Δελτίο Τύπου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο