ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου: O Bασίλης Ρέκκας και πάλι στο βάθρο !!!

Μέσα σε ένα πλούσιο από πλευράς συμμετοχών και θεάματος διήμερο στις 16-17 Ιουνίου διεξήχθη η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, 4ος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2018.
Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου 2018 διοργανώθηκε από τη START LINE υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και Μέγα Χορηγό την GRAND CARE.
Ο αγώνας διεξήχθη με μεγάλη καθυστέρηση στο Α΄ του σκέλος λόγω των πολλών ατυχών αγωνιστικών συμβάντων, τα οποία υποχρέωσαν τον Αλυτάρχη στη διακοπή της διαδικασίας εκκίνησης πέντε φορές έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η διαδρομή.
Δυστυχώς και ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος σύμμαχος καθώς η Ανάβαση διεξήχθη σε ακραίες, μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους δημιούργησαν προβλήματα στις ομάδες.
Ευτυχώς το Β΄ σκέλος ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο.
Η παρουσία των θεατών ήταν μεγάλη και οι περισσότεροι, αγνοώντας τις καιρικές συνθήκες, παρέμειναν μέχρι και τη λήξη του αγώνα.
Ο έντονος συναγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων και για μία ακόμα φορά διακρίσεις για τους Αθλητές μας  και τον Βασίλη Ρέκκα να είναι 3ος στην ομάδα Α έως 2000 και 2ος στην κλάση Α6. 
Εικόνες από τους Αθλητες μας 

 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο