DG/TRC

5o TRC & 2o DGC :O Παλαιολόγος και πάλι νικητής!!!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και ο 5ος αγώνας TRC και DGC στις Καρυές σε έναν φανταστικό χώρο στο Πάρνωνα. Οι 43 αγωνιζόμενοι που ξεκίνησαν τον αγώνα έδωσαν αφενός εξαιρετικό θέαμα αφετέρου ευχαριστήθηκαν από την οργάνωση και την φιλοξενία.
 
Στην κατηγορία των αυτοκινήτων ο Αθλητης μας , Χρήστος Παλαιολόγος (MITSUBISHI LANCER EVO) επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στον θεσμό αυτό, κερδίζοντας άνετα και κάνοντας 3 συνεχόμενες νίκες. Εστι σκαρφαλώνει στην 3η θέση της βαθμολογίας .

Ένα βαθμό πίσω από τον  Πέτρο Μαγγερίδη, ο αθλητής μας από το Κιάτο και μέχρι τις Καρυές επικεφαλής του Επάθλου, πήρε μέρος στον αγώνα με το νέο του όπλο που δεν είναι άλλο από το πρωταθληματικό Subaru Impreza του Γρηγόρη Νιώρα . Πρώτη επαφή με το νέο απόκτημα και τερματισμός στην 5η θέση της Γενικής και στο 3ο σκαλί του βάθρου της μεγάλης κατηγορίας . 

Στην μικρή κατηγορία νικητής ένας ακόμα αθλητής μας , ο Παναγιώτης Χαΐδας ( ΤΟΥΟΤΑ ΥARIS), που ήταν και στην 6η θέση της Γενικής,έτσι απέδειξε σε αυτούς που τον αμφισβητούν ότι οι αγωνες κερδίζονται στις ειδικές και όχι στα χαρτιά .

Στο DGC τώρα και στους δικούς μας αθλητές εκεί , ο Κώστας Σωτηρόπουλος με το SR Kartcross 600 , έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και το καλύτερο χρόνο στο 2ο πέρασμα ,η λάθος όμως επιλογή ελαστικών στην αρχική τον έριξε πίσω στην κατάταξη. 

Ικανοποιημένος από την πρώτη του αγωνιστική επαφή με το νέο του kartcross , είναι ο Γιάννης Χεκιμιαν , το Speedcar XTREM είναι μέσα στον συναγωνισμό και η ομάδα του ευρωπαϊκών προδιαγραφών .

Στα 750, στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών ο Μπάμπης Γαζετάς ( Speedcar XTREM 750).

Tέλος με την 3η θέση στην open συνδυάστηκε η πρώτη εμφάνιση του νέου αθλητή μας από την Σύρο , Κοσμά Βαρθαλίτη , που είναι και κατασκευαστής του kartcross του . 
Oριστικά Αποτελέσματα Τimed Rally Challenge
Γενική Κατάταξη 
Κατάταξη ανά κλάσεις 
Oριστικά Αποτελέσματα Dirt Games Challenge
Kατάταξη ανά Κλάσεις
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο