KART

9o PICK 2017: Ο Γιάννης Σταματίου νικητής στην Senior

Mε μεγάλη επιτυχία ένα ακόμα Pick ολοκληρώθηκε στην  Πάτρα το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι διοργανωτές έχει φροντίσει έτσι ώστε όλοι όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι παράλληλες δράσεις του διημέρου, όπως αυτή με τις χωμάτινες φόρμουλες του Dirt Games, διατήρησαν την αδρεναλίνη στα ύψη και για αυτό το λόγο  έδωσαν το παρών οι κορυφαίοι στο είδος τους.
Σημαντικό το φετινό Pick και για την Κορινθία αφού ο μοναδικός μας εκπρόσωπος, ο Γιάννης Σταματίου , ανάμεσα στις 63 συμμετοχές κατάφερε να είναι νικητής στην κατηγορίας του .
Ο Κορίνθιος πιλότος στην Κατηγορία Senior στην 2η του συμμετοχή σε αυτή την μορφή των αγώνων καρτ και με μόλις ένα αγώνα φέτος κατάφερε να κρατηθεί στην 2η θέση της κατηγορίας του το Σάββατο , παρά τα προβλήματα που είχε με τον κινητήρα, και να κάνει την επίθεση του στους τελικούς την Κυριακή .

Ο Γιαννης μας μίλησε για το 9ο PICK :
Είναι μια ωραία διοργάνωση που έχει την δυνατότητα και κόσμος εκτός του χώρου του Kart να πάρει μια γεύση του αθλήματος.Για εμάς τους οδηγούς είναι μια ξεχωριστή εμπειρία λόγο του κόσμου που παρακολουθεί και της τεράστιας διαφοράς που υπάρχει στον χειρισμό του Kart λόγο οδοστρώματος και σημείων χωρίς οπτική επαφή, αυτά κάνουν το pick ξεχωριστό από τους αγώνες πίστας.
Πήρα μέρος με την ομάδα μου Zanardi Hellas και την βοήθεια του μηχανικού μου και φίλου μου Στέργιου Στέλιο.Αν και είχαμε αρκετά προβλήματα με το μοτέρ το Σάββατο καταφέραμε και βρισκόμασταν μπροστά. Την Κυριακή αφού μπορέσαμε και τα λύσαμε τα πράγματα έγιναν αρκετά πιο εύκολα, ήμασταν αρκετά πιο γρήγοροι στον ημιτελικό αλλά και στον τελικό με αποτέλεσμα να έχουμε την πρώτη θέση με διάφορα, αν δεν είχαμε και slow για δύο γύρους η διάφορα θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Ήταν ένας ωραίος αγώνας, μια καλή εμπειρία για εμένα και την ομάδα μου και χαίρομαι πολύ που πήραμε την νίκη.
Τα αποτελέσματα στην Senior 
[gview file=”https://www.alak.gr/wp-content/uploads/2017/09/senior.pdf”]
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο