ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Με Ρέκκα , Παναγουλόπουλο & Κεφαλά στην Πιτίτσα

Η Ανάβαση Πλατάνι “Πιτίτσα” 2017, διοργανώνεται από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών (Α.Ο.Π.) στις 1-2 Ιουλίου και αποτελεί τον 5ο γύρο του θεσμού. Η διαδρομή είναι γνωστή και αγαπημένη σε οδηγούς και θεατές, καθώς η Ανάβαση Πιτίτσας είναι μια από τις πιο ιστορικές στο αγωνιστικό ημερολόγιο. Η αφετηρία βρίσκεται στην έξοδο του Δ.Δ. Πλατάνι Αχαΐας, το οποίο απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την Πάτρα, ενώ ο τερματισμός της διαδρομής βρίσκεται στην είσοδο του Δ.Δ. Αργυρά.
Η διαδρομή διαθέτει πια στο μεγαλύτερο μέρος της νέο ασφαλτοτάπητα, ενώ ο αγώνας αναμένεται για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και θεαματικός, αφού θα προσελκύσει τους πρωταγωνιστές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Η αγωνιστική αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο 1 Ιουλίου με τα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά που θα ξεκινήσουν στις 11:30, ενώ η δράση θα κορυφωθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, με τα 2 αγωνιστικά σκέλη του αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:00.
Στον αγώνα δηλώσαν συμμετοχή 67  αθλητές και φυσικά και οι δικοί μας πρωταγωνιστές στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 

Ο Δήμος Παναγουλόπουλος , μετά την στιγμή που είχε στον Αχλαδόκαμπο , ετοίμασε νέο αυτοκίνητο ( Peugeot 106)  και θα δώσει το παρόν στην ανταγωνιστική Ν2 με τις 11 συμμετοχές .

Φαβορί βέβαια στην Ν2 είναι ο Βασίλης Ρέκκας , με το γνωστό μας Citroen Saxo, που μετά από τις εξαιρετικές του επιδόσεις είναι πλέον με 79 βαθμούς επικεφαλής στο κύπελλο Ν2 και 3ος στο Πρωτάθλημα Ν έως 2000 . 

Τέλος στην Ε11 , ο Παναγιώτης Κεφαλάς ( VW Golf) είναι έτοιμος για μια ακόμα καλή εμφάνιση εκμεταλλευόμενος στις νέες δυνατότητες του αυτοκινήτου αλλά και τις δικές του ικανότητες .
Δείτε τις συμμετοχές   

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο