ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ-TAXYTHTA

Aνάβαση Αχλαδόκαμπου με 7 αθλητές της Α.Λ.Α.Κορινθίας

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θα ταξιδέψει στην Πελοπόννησο, όπου θα διεξαχθεί η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου στις 10-11 Ιουνίου.
Η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου είναι ο 4ος γύρος του θεσμού και διοργανώνεται από το Σωματείο “Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης” (Α.Λ.Τ.) σε συνεργασία με το Σωματείο Start Line. Ο αγώνας διεξάγεται στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή μήκους 4,9 χιλιομέτρων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Άργους-Τριπόλεως στην περιοχή Κολοσούρτη.
Όπως συμβαίνει με όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αυτοκίνητα που εντάσσονται στις Ομάδες του θεσμού καθώς και επιμέρους Ομάδες, εφόσον έχουν προταθεί και εγκριθεί από την Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.
Οι Χρονομετρημένες Δοκιμές θα ξεκινήσουν το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 11:00 και ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 10:00. Ο δρόμος θα κλείσει και στις δύο περιπτώσεις, μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 10:00 και 09:00 αντίστοιχα.
Οι συμμετοχές έφτασαν τις 99 και φυσικά δεν λείπουν οι αθλητές της Λέσχης μας 
Στην Ν2 θα δούμε τον Βασίλη Ρέκκα (CITROEN Saxo VTS),που μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις σε Ριστώνα , Διόνυσο και Κύμη είναι επικεφαλής στην βαθμολογία και φυσικά το φαβορί για την νίκη στην κλάση. 

Στην ίδια κλάση (Ν2)  ο Δήμος Παναγουλόπουλος (CITROEN Saxo VTS) , θέλει να προσθέσει βαθμούς στους 10 πρώτους που πήρε για φέτος στην Ριστώνα ,και να καταφέρει να αξιοποίηση στον αγώνα τις κορυφαίες επιδόσεις που έχει συνήθως στα δοκιμαστικά του Σαββάτου.

Στην ομάδα Ε , ο Παναγιώτης Κεφαλάς έχει καταφέρει να φέρει στα μέτρα του το Golf που αναβαθμιστηκε πλήρως και είναι έτοιμος να πυροβολήσει  αλλά και ο Παναγιώτης Δαραβιγκας στα << μικρά>> της Ε με το γνωστό μας Toyota Starlet. 


Από τον Αχλαδόκαμπο όμως δεν λείπουν ποτέ οι αθλητές μας από το Αργος, μπορεί να είναι χωμάτινοι αλλά είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα και επιδόσεις . Ο Γιάννης Μποζιονέλος θα φορέσει τα ασφαλτινα στο γνωστό Ford Escort , που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ακρόπολις , ο συνοδηγός του Βαγγέλης Παναρίτης θα ανέβει με Mitsubishi Evo στην Ν4 και στην Α8 ο Χρήστος Παλαιολόγος με το λευκό Evo του .

Δείτε τις συμμετοχές

 
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο