ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

38ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Με 29 Συμμετοχές και 5 αθλητές μας.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2017 ξεκινά στις 1-2, με 29 πληρώματα να ετοιμάζονται για το πρώτο ραντεβού της χρονιάς, που ως συνήθως έχει κλειστεί για τις χωμάτινες Ειδικές Διαδρομές της Ηλείας.
Ο πρώτος αγώνας του φετινού Πρωταθλήματος διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου” (Α.Ο.Λ.Α.Π.), ενώ η Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζει το γεγονός, με την Π.Δ.Ε. Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας να είναι συνδιοργανωτής στο αθλητικό γεγονός, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ σημαντική συμβολή στη διοργάνωση θα έχει και το ΔΗΚΕΠ Πύργου.
Το πρόγραμμα του αγώνα θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 1 Απριλίου από το ΙΚΤΕΟ Ιονική, όπου θα φιλοξενηθεί ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος (16:00-19:00) ενώ λίγο αργότερα, θα διεξαχθεί ως είθισται, η Πανηγυρική Εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου. Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου με 3 περάσματα από τις Ειδικές Διαδρομές Φολόη και Νεμούτα, μήκους 13 και 15,5 χιλιομέτρων αντίστοιχα, να δημιουργούν έναν αγώνα μήκους 85,5 αγωνιστικών χιλιομέτρων.  
Όσον αφορά στις 29 συμμετοχές, τη μερίδα του λέοντος έχει η Κατηγορία C2 από την οποία αναμένεται να προκύψει και το πλήρωμα που θα κατακτήσει τη νίκη. Στο πλαίσιο αυτής της κατηγορίας, που αποτελεί την κορυφαία του αγώνα, θα ξεκινήσουν 12 πληρώματα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη για τη νίκη στην Κατηγορία F2. Στα δικίνητα λοιπόν του αγώνα, που συνολικά θα είναι 17, η Κατηγορία C3 διαθέτει 8 συμμετοχές, ενώ οι Κατηγορίες C4 και C5 εφοδιάζουν τον αγώνα με 2 και 1 συμμετοχή αντίστοιχα. Τέλος, στη μάχη για την επικράτηση στην Κατηγορία C6 θα ριχτούν 6 πληρώματα.
Με τα χρώμα της Α.Λ.Α.Κορινθίας 
Οι ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ FORD ESCORT RS2000 C3/E11 ξεκίνουν τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα
bozio_oly2016
Οι ΣΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΓΚΟΤΟΒΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ SUBARU IMPREZA SPEC-C C2/N4 , δίνουν πάντα το παρών. 
και σε επίπεδο συνοδηγών ο Κώστας Σούκουλης με το Γιάννη Μπαντούνα 
0001 BADOUNAS - SOUKOULIS
 
Η έναρξη του 53ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ πλησιάζει και η αγωνία κορυφώνεται μεταξύ των φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και όχι μόνο…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο