ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

25 νέοι κριτές στο Σεμινάριο Κριτών Αυτοκινήτου της Κορίνθου

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας , η ΕΠ.Α. και η Επιτροπή Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ο.Μ.Α.Ε. στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανανέωση & ανάπτυξη του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας,και ιδιαιτέρα της Πελοποννήσου, διοργάνωσαν σεμινάριο  (θεωρητικών και πρακτικών) για υποψήφιους Δόκιμους Κριτές που έγινε  στην Κόρινθο το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2016  .
Το σεμινάριο φιλοξενήθηκε ιδανικά  στο Επιμελητήριο Κορινθίας όπου το Σάββατο έγινε το θεωρητικό  μέρος της παρουσίασης από τους Σπύρο Ζηρόπουλο & Νίκο Παπασταθόπουλο.
sem1
Μέτα την παρουσίαση ακολούθησαν  οι γραπτές εξετάσεις για τους 25 νέους κριτές που πήραν μέρος.
Την Κυριακή 3 Απρίλιου οι εκπαιδευόμενοι βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου ( Φλοίσβος ) όπου έγινε η πρακτική εκπαίδευση νέοι δόκιμοι κριτές  γνώρισαν   το καρνέ, το Σ.Ε.Χ., το Flying, την ρύθμιση των χρονομέτρων & ρολογιών  και άλλα χρήσιμα και απαραίτητα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε για όλους η προσομοίωση της  θεωρίας  στην ειδική διαδρομή που «στήθηκε»στο λιμάνι της Κορίνθου.
sem2
Στο σεμινάριο πήραν μέρος κριτές από την Κορινθία, την Αττική (Α.Λ.Α), την Αργολίδα(4Χ4 Ναυπλίου.Triskelion) και την Αρκαδία( A.Λ.Τρίπολης).
Η Α.Λ.Α.Κορινθίας   ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και ελπίζει σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία στις ειδικές διαδρομές των Ελληνικών αγώνων. Τέλος ο πρέπει να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτές. το Επιμελητήριο Κορινθίας & τον Δήμο Κορινθίων για την φιλοξενία.
sem3
 
Καλούς Αγώνες σε όλους.
 
 
 
Το Γραφείο Τύπου της Α.Λ.Α.Κορινθίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο