ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τελετή Βράβευσης Των Πρωταθλητών Της Αγωνιστικής Χρονιάς 2015

Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου 2016 η καθιερωμένη Τελετή Βράβευσης των Πρωταθλητών και των Διακριθέντων αθλητών στους αγώνες Αυτοκινήτου και Καρτ για την αγωνιστική περίοδο του 2015.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, η Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΑ, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και φυσικά οι βραβευόμενοι αθλητές.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός εξαιρετικού ντοκιμαντέρ για τους Ελληνικούς αγώνες του 2015, που δημιουργήθηκε με γνώμονα την βούληση της Ομοσπονδίας για την προβολή του αθλήματος. Στη συνέχεια, μετά τον καθιερωμένο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, απένειμε τιμητικές πλακέτες, στον «οικοδεσπότη μας» Σπύρο Καπράλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, για την συνολική του προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, στον Θεόδωρο Χαραγκιώνη, Πρόεδρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, για την προσφορά του στην κουλτούρα της αυτοκίνησης, στον αρχιτέκτονα Δημήτρη Κορρέ για την προσφορά του στην τεχνολογική ανάπτυξη της αυτοκίνησης, στον Γιάννη Πλάγο αγωνιζόμενο και στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αυτοθυσία του και την προσφορά του στην κοινωνία, στην ομάδα των Εθελοντών, οι οποίοι με πρωτεργάτη την  Χριστίνα Νικολοπούλου προσφέρουν εδώ και πολλά χρόνια τις υπηρεσίες τους στους ελληνικούς αγώνες και ειδικά στο Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ στο Λάμπρο Αθανασούλα απονεμήθηκε ειδικό Έπαθλο, όχι μόνο για την επίδοσή του στο Ράλλυ Ακρόπολις αλλά και για την κοινωνική του προσφορά.
Αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος στην εκδήλωση προσκλήθηκαν, παρίστατο και συμμετείχαν στις βραβεύσεις παλιές δόξες των αγώνων, όπως οι Γιάννης Μπαρδόπουλος, Τάσος Μαρκουΐζος – «Ιαβέρης», Γιάννης Βασιλειάδης, κ.ά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο