ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

3ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου

Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) διοργανώνει στις 24-25 Οκτωβρίου το 3ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου, με τον αγώνα να προσμετρά για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ως ο 7ος και τελευταίος γύρος του θεσμού,  ενώ προσμετρά και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Επίκεντρο του ασφάλτινου αγώνα, θα είναι και φέτος η παραλιακή κωμόπολη της Εύβοιας, καθώς η στήριξη των τοπικών αρχών για τον αγώνα, όπως πάντα, είναι μεγάλη. Φέτος, έγινε προσθήκη μιας νέας ειδικής διαδρομής, του Πισσώνα, μήκους 17.30 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:28.
Η πανηγυρική εκκίνηση θα λάβει χώρα λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 18.00 στην Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου, η οποία αναμένεται να γεμίσει από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Μην ξεχνάμε πως κάθε χρόνο οι κάτοικοι της περιοχής «αγκαλιάζουν» το γεγονός, κατακλύζοντας τις ειδικές διαδρομές πέριξ της Αμαρύνθου.
Το μενού της Κυριακής περιλαμβάνει 2 διαδρομές που θα διεξαχθούν 3 φορές. Συγκεκριμένα, τα πληρώματα θα διέλθουν από τις γνωστές ειδικές Γυμνό και Τραχήλι, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια στον αγώνα. Συνολικά, οι αγωνιζόμενοι θα καλύψουν 83.51 αγωνιστικά χλμ. και 144.02 χλμ. απλών διαδρομών. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στην Πλατεία της Αμαρύνθου το απόγευμα της Κυριακής 25 Οκτώβρη στις 16.00.
Η οργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για τους αγωνιζόμενους και τους μηχανικούς στο Ξενοδοχείο «Holidays in Evia», το οποίο για άλλη μια χρονιά στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές στο ξενοδοχείο που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αμαρύνθου, έχει θέα στη θάλασσα και ιδιόκτητο πάρκινγκ, είναι 35 Ευρώ για το μονόκλινο δωμάτιο και 40 Ευρώ για το δίκλινο (τη βραδιά), το διήμερο 23 – 24  Οκτωβρίου (Υπεύθυνη Κρατήσεων: Susanne Schmitz – Τηλ: 22290 41000 – email: reservations@hie-ev.com, www.hie-ev.com). Η προσφορά αφορά αποκλειστικά τους αγωνιζόμενους και τις ομάδες τους. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό.
Η μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Εύβοια πλησιάζει! Μη λείψει κανείς!
 
Δήλωση συμμετοχής
Ωράριο
Χάρτης
Προσβάσεις

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο