ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΙ

Oλυμπιακό Ράλλυ : 2oι στην F2 oι Μποζιονέλος-Παναρίτης

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τους Κύρκο – Πολυζώη ( Mitsubishi Evi IX) στις λασπωμένες ειδικές διαδρομές του 36ου Ολυμπιακού Ράλλυ. Οι πρωταθλητές πήραν κεφάλι από την αρχή κάνοντας διαφορά  από τους Μπαντούνα & Φιλιππίδη που έδειναν μάχη για την 2η θέση μέχρι και την 4η ειδική που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν .
Kyrkos
Στην 2η θέση της γενικής οι Χαλκιάς-Μαχαίρας (Mitsubishi Evi IX) κάνοντας ένα συνετό αγώνα ,ενώ την 3αδα συμπλήρωσαν οι Τσαμπέκης-Κοκκινάκης ( Subaru Impreza) κάνοντας την επίθεση τους στις 2 τελευταίες ειδικές του αγώνα .
Μεγάλη μάχη στην F2 με εναλλαγές στην κορυφή , ανάμεσα στους δικούς μας ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟ-ΠΑΝΑΡΙΤΗ  ( Ford Escort) και τους τοπικούς Αγγελόπουλο-Δίπλα (Toyota Yaris) την κατηγορία κέρδισαν οι 2οι στην τελευταία ειδική του αγώνα .
Άτυχα τα υπόλοιπα 3 πληρώματα της Α.Λ.Α.Κορινθίας ,οι  ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης – ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης εγκατέλειψαν με πρόβλημα στο γκάζι του  SUBARU IMPREZA SPEC-C, οι  ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ Χρήστος – ΣΕΛΛΗΣ Δημήτρης ( MITSUBISHI LANCER EVO VIII) με μηχανικό πρόβλημα όπως και οι  ΤΖΕΛΛΟΣ Αλέξανδρος  – ΤΖΕΛΛΟΣ Ζήσης( TOYOTA YARIS) με πρόβλημα στο κιβώτιο του Yaris.
palaiologos tzellos spanos
 
Φωτογραφίες Photorallypress
Αποτελέσματα

Download (PDF, 109KB)