ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Α.Ο.Π. 2014

Ο Α.Ο.Π.  πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης     πίτας του 2014 σε κεντρικο σημείο της πόλης.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος,την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας ,την Διεύθυνση Τροχαίας Πατρών,του Σώματος Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ.τις Λέσχες ΦΙΛΜΠΑ,ΕΛΙΑ, ΣΚΑΡΤΑ 100 καθώς και τα μέλη,αθλητές και φίλοι του Ομίλου.
 
Την εκδήλωση άνοιξε ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος του Α.Ο.Π κος Βασιλείου Βασίλειος καλωσορίζοντας και ευχαριστώντας όλους τους φορείς και τους χορηγούς που βοήθησαν στην επιτυχή τέλεση των αγώνων και δραστηριοτήτων του ΑΟΠ την χρονιά που πέρασε,τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχουν με την αρωγή τους όσον αφορά την σωστή και άρτια προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας και την ασφάλεια με την οποία διέπονται.
 
 
            Στην συνέχεια βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους οι κύριοι Καρπάνος Νικόλαος           (1ος Κυπελούχος Οδηγών Ασφάλτινων Ράλλυ),Καρπάνος Δημήτριος (1ος Κυπελούχος Συνοδηγών Ασφάλτινων Ράλλυ)και Αφαλονιάτης Μιχαήλ(3ος Επαθλου Συνοδηγών Ασφάλτινων Ράλλυ Κλάσης Α6)
 

Προσθήκη σχολίου

Κάντε κλικ εδώ για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2024

31 Μάρτη 2024-8ο Rally Regularity Σικυωνίων -Ι.ΚΤΕΟ ΚΙΑΤΟΥ

15 & 16 Ιούνη 2024 – 20ο Rally Κορίνθου

23 & 24 Nοέμβρη 2024 – Πρωτάθλημα Crosscar RX – Διαδρόμιο